Bestool -satulatuoli

Kaksiosainen pienikokoinen satulatuoli erityisesti hammashoitoon ja pieneen tilaan. Hinta 768,80 € (620€ alv 0%)  OSTA HETI

Bestool on pieni, helposti säädettävä kaksiosainen satulatuoli, joka on erityisesti hammashoitotyöhön suunniteltu.

Liikkeitä myötäilevä, kaksiosainen, säädettävä ja pian patentoitu (Patent Pending) satulatuoli.

Jalustan kokoa on pienennetty, joka mahdollistaa käytön pienissäkin tiloissa sekä hammashoidossa nelikäsityöskentelyssä jättäen paljon tilaa mm. jalkakytkimelle.

Satulatuolin kehittämisen lähtökohtana ovat olleet loppukäyttäjien tarpeet ja palautteet jo olemassa olevista samantyyppisistä tuoleista.

Erityisesti palautteen perusteella on kehitetty kapeampi ja kaikin puolin sirompi kaksiosainen satulatuoli, jota on helppo käyttää. Istuimen muotoilu ja koko ovat suunnitellut niin, että ne vähentävät istujaan kohdistuvaa paineentunnetta.

Kapea ja voimakkaasti muotoiltu istuin säädettävällä joustomekanismilla. Erityistä huomiota on kiinnitetty istuimen ja leveyssäädön toimivuuteen. Tuolia voidaan käyttää säädettävänä kaksiosaisena, kiinteänä kaksiosaisena tai yksiosaisena yhteen lukittuna istuimena.

Ideana on tuoda työpäivään normaalia kävelemistä vastaava aktiivinen asento silloin, kun on pakko istua. 

Paras istuminen saadaan aikaan säädettävän kaksiosaisen satulatuolin istuimen myötäillessä käyttäjänsä liikkeitä, tarjoten samalla optimaalisen ja paineettoman tuen. Bestoolin liikkeitä myötäilevä ja kaksiosainen säädettävä satulatuoli tarjoaa parhaan mahdollisen vaihtoehdon aktiiviseen istumiseen, ollen samalla myös kilpailukykyinen hinnaltaan.

TILAA KOEKÄYTTÖÖN

Koekäyttöpyynnöt myös  info@arcticdental.fi | +358400511399.

Vakiovärit: Runko ja jalkaristikko: Teräs / valkoinen

Nahkaverhoilu: Musta, valkoinen (pinkki, turkoosi, lime ja harmaa)

Erikoisvärit ja verhoilut sopimuksen mukaan.

Saat reilun hyvityksen nykyisestä satula- / työtuolistasi vaihtaessasi uuteen Bestool -satulatuoliin.

Kysy lisää info@arcticdental.fi | +358400511399 Esite: Arctic Dental – Bestool

VERKKOKAUPPAAN

OPTIONA JALKASÄÄTÖ