Bestool satulatuoli

Kaksiosainen satulatuoli suojatuilla renkailla erityisesti, kun tarvitsee päästä lähelle kohdetta, esim. leikkurit, tutkimuspöydät, hammaskivenpoisto, rokotukset.

Hinta alk. 768,80 € (620,00€ alv 0%)

+ suosittelemme lisäksi 4 kpl ääntävaimentaa pyörää +1 kpl ääntävamentavaa lukittuvaa pyörää lisähintaan (40,00€ alv 0%)

OSTA HETI
Bestool sai ansaitun Avainlippu-tunnuksen!

Bestool on kaksiosainen kotimainen pieni satulatuoli, liikkeitä myötäilevä, säädettävä ja patentoitu (patent pending) satulatuoli.

Jalustan kokoa on pienennetty, joka mahdollistaa käytön pienissäkin tiloissa sekä esimerkiksi nelikäsityöskentelyssä jättäen paljon tilaa lattialle.

Satulatuolin kehittämisen lähtökohtana ovat olleet loppukäyttäjien tarpeet ja palautteet jo olemassa olevista samantyyppisistä tuoleista.

Erityisesti palautteen perusteella on kehitetty kapeampi ja kaikin puolin sirompi kaksiosainen satulatuoli, jota on helppo käyttää. Istuimen muotoilu ja koko ovat suunnitellut niin, että ne vähentävät istujaan kohdistuvaa paineentunnetta.

Kapea ja voimakkaasti muotoiltu istuin säädettävällä joustomekanismilla. Erityistä huomiota on kiinnitetty istuimen ja leveyssäädön toimivuuteen. Tuolia voidaan käyttää säädettävänä kaksiosaisena, kiinteänä kaksiosaisena tai yksiosaisena yhteen lukittuna istuimena.

Ideana on tuoda työpäivään normaalia kävelemistä vastaava aktiivinen asento silloin, kun on pakko istua.

Paras istuminen saadaan aikaan säädettävän kaksiosaisen satulatuolin istuimen myötäillessä käyttäjänsä liikkeitä, tarjoten samalla optimaalisen ja paineettoman tuen. Bestoolin liikkeitä myötäilevä ja kaksiosainen säädettävä satulatuoli tarjoaa parhaan mahdollisen vaihtoehdon aktiiviseen istumiseen, ollen samalla myös kilpailukykyinen hinnaltaan.

Koekäyttöpyynnöt info@arcticdental.fi | +358400511399 , toimitamme koekäyttöön veloituksetta tilausjärjestyksessä.  TILAA KOEKÄYTTÖÖN

Bestool (nahka) vakiovärit ovat: Musta, valkea, turkoosi ja pinkki.

Bestool mitoitetaan aina koekäytön ja käytönopastuksen yhteydessä.

Saat reilun hyvityksen nykyisestä satula- / työtuolistasi vaihtaessasi uuteen Bestool satulatuoliin. Kysy lisää info@arcticdental.fi | +358400511399

Lataa esite! Arctic Dental – Bestool

VERKKOKAUPPAAN

BeStool Dental  Hinta alk. 1140,80 € (920,00€ alv 0%)

Jalkasäätöinen BeStool Dental on kehitetty kontaminaatioriskialttiisiin työtehtäviin ja työtilanteisiin, joissa korkeudensäätöä ei voi suorittaa käsin. Pieni BeStool Dental on valintasi, mikäli teet kirurgiaa, tai vain on tarve välttää kontaminoitumista.