Bestool-satulatuoli

Bestool -satulatuoli

Istumaergonomiaan uutuus Suomalainen pieni Bestool -satulatuoli, joka on säädettävissä käyttäjälleen ja säädöt myös pitää.

Erityisesti kehitetty antamaan tukea istumiseen ja on huomattavasti pienempi kooltaan.

Bestool-satulatuolin erinomaisuuden huomaa viimeistään silloin, kun siihen istuu ensimmäisen kerran.

OSTA HETI

Satulatuoli ja istumaergonomia

Bestool-satulatuoli on suunniteltu yhteistyössä fysioterapeuttien kanssa. Neljä vuotta kestäneen suunnittelutyön tuloksena syntyi tuoli, jossa istujan selkä pysyy juuri oikeassa asennossa, eikä paine kohdistu myöskään sisäreisille. Bestool-satulatuolin istuimen koko ja muotoilu on optimoitu niin, että kaikenkokoiset käyttäjät löytävät itselleen helposti ja nopeasti sopivan säädön.

Oikean työergonomian huomiointi on kannattava sijoitus. Jos esimerkiksi luet tätä huonossa asennossa työntäen päätäsi kohti näyttöä, kohdistuu niskaasi n.27 kilon paine. Samalla niskalihaksesi yrittävät kompensoida ylimääräistä painoa, josta seuraa lihaskipua- ja jännitystä.

– Bestool-satulatuoli soveltuu ihan kaikille, jotka haluavat kiinnittää huomiota oikeaan työergonomiaan. Bestool on myös oikea valinta yrittäjille, jotka välittävät alaisistaan, sillä pienellä investoinnilla voidaan välttää monet niska-hartiaseudun ongelmat ja lisätä vuosia työelämään!

Tilaa koekäytöön veloituksetta

Tämä pieni Bestool -satulatuoli toimitetaan koekäyttöön, tilaa alla olevasta painikkeesta ja olemme pikaisesti yhteydessä toimituksesta.

Toimitamme koekäyttöön resurssiemme mukaan tilausjärjestyksessä.

Voit myös ostaa Bestool -satulatuolin turvallisesti 30pv palautusoikeudella!

TILAA KOEKÄYTTÖÖN

TOP10 – kommentit käyttäjiltä 

  • Pesee kaikki muut aiemmin käyttämäni satulatuolit 6-0 (Hammaslääkäri)
  • Rukouksiini on vastattu, vihdoinkin pieni satulatuoli! (Ergonomiakouluttaja)
  • Helppo istuutua. (Salli -satulatuolin entinen omistaja)
  • Vain tällä tuolilla saan lantion seudun rennommaksi työskennelessäni hammashoitajana.
  • Onpa paljon tilaa jalkakytkimelle.
  • Selkäni saa hyvän asennon, eikä istuinosa ole liian leveä!
  • No nyt! (Ensi istumalta)
  • Kaikki meistä, jotka ovat Bestoolia kokeilleet, ovat tykänneet. Varsinkin niillä rullaavammilla renkailla varustettuna tuoli on oikein mainio. (Hammaslääkäriasema, koekäyttö)
  • Ainoa satulatuoli, jolla voi istua vaikka 6 tuntia ja jalat toimii kävellessä samantien. Onkohan terveellistä istua niin pitkään?
  • Tuoli vaatii tottumista ja säätöjen hakua, mutta hyvältä vaikuttaa. Tuoli on herättänyt kiinnostusta myös työkavereissa, joten halukkaita kokeilijoita olisi vielä jonossa. (Koekäyttö, joka johti tilauksiin)
VERKKOKAUPPAAN